Informatie

Indeling

U huurt het gehele vakantiehuis, geschikt voor groepen van 2 tot 10 personen. Deze woning met 3 verdiepingen omvat 4 slaapkamers, er is een toilet in de badkamer en een extra separaat toilet, keuken, eetkamer, ruime woonkamer en een sfeervol dakterras. Het is stijlvol ingericht met antiek meubilair.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst bent u vanaf 14.00 uur welkom in het vakantiehuis. Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 11.00 uur het huis te verlaten.

Ontvangst

Bij aankomst dient u een separaat legitimatiebewijs te kunnen overleggen en wij kunnen vragen om een borg van 150 euro.

Parkeren

Laden en lossen is mogelijk voor de deur. Voor actuele informatie over parkeren in het centrum kunt u terecht op Parkeren Den Bosch.

Linnenpakket

Voor alle bedden zijn dekbedden en kussens aanwezig. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt met 100% katoenen dekbedovertrekken en hoeslakens. Tevens is er per persoon een handdoek aanwezig. Daarnaast zorgen wij voor voldoende keuken- en vaatdoeken.

Roken / Huisdieren

Niet toegestaan.

Schoonmaken

Wij willen u graag verwelkomen in een schoon huis met schone opgemaakte bedden!

De schoonmaak en het wassen van de lakens houden wij in eigen hand om daardoor de controle hierover te behouden. De huurprijzen hieronder zijn incl. schoonmaakkosten.

Wifi

Er is gratis draadloos internet beschikbaar. Vraag bij aankomst even naar de inlogcode.

Huurprijzen

55 euro p.p.p.n. (minimaal 2 personen)

Let op:

  • Bij verhuur aan 2 personen rekenen wij een toeslag van 25 euro per nacht.
  • Wij verhuren de vrijdagavond en zaterdagavond samen. Het is niet mogelijk om gedurende een weekend 1 overnachting te boeken.
  • In het weekend minimaal 8 personen.
  • Deze prijzen zijn incl. schoonmaakkosten, toeristenbelasting en 9% btw.